Om Meeting Manager

Vi har holdninger til godt indkøb af møder - og det har drevet vores udvikling af platformen. Vi tror på, at:

  • God planlægning, kræver personligt engagement og en del hands-on.
  • Godt indkøb kræver kræver indsigt og overblik
  • Virksomhederne står overfor et stærkt fragmenteret marked
  • Præcise data om indkøb og priser mv. er ikke let tilgængelige
  • Markedet er generelt præget af meget lidt gennemsigtighed

De mange udfordringer - specielt manglen på data - er nok forklaringen på, at vi kun sjældent møder virksomheder, der håndterer mødeindkøbet på samme måde som de håndterer andre indirekte indkøbskategorier, fx erhvervsrejser. Danske virksomheder indkøber ekstern mødekapacitet for over 5 mia. kroner om året og næsten alle, vi har talt med, har vist sig at bruge flere penge i kategorien end antaget. Møder repræsenterer ganske enkelt et for stort forbrug til ikke at blive adresseret professionelt.

Hele den grundlæggende logik i systemet ser du på figuren for oven: Alt hvad der sker på mødeplanlæggersiden genererer data og information. Det samler systemet op, strukturerer og stiller til rådighed for indkøbssiden, der - bevæbnet med præcis information - har langt bedre forudsætninger for at forhandle bedre priser og vilkår med de rigtige leverandører. På den måde opstår en slags symbiose: Mødeplanlæggerne styrker indkøberne, som gør bedre indkøb mulige for mødeplanlæggerne, som...

Platformen er udviklet netop for at gøre det praktisk muligt for virksomheder at håndtere indkøb med samme effektivitet som andre kategorier. Systemet sparer dig for både tid og penge og er derfor den oplagte løsning til virksomheder, der har målsætninger om transparens, overskuelighed, præcise og relevante data og compliance i forhold til indkøb. 

Platformen er bygget i samarbejde med store danske virksomheder med ét mål for øje: At gøre det praktisk muligt at håndtere mødeindkøb professionelt på samme måde som andre indirekte indkøbskategorier - uden at kompromittere den personlige og direkte dialog med leverandørerne.

Der er to moduler: èt til mødeplanlæggere og ét til indkøbere, men de er to sider af samme grundlæggende platform: Mødeplanlæggere og indkøbere deler data, viden og derfor nemt kan samles om den fælles målsætning: Maksimal effektivitet, transparens og compliance.

 

Meeting Butler

Spar masser af tid - og penge: Meeting Butler er vores concierge-service. Den kan bruges af alle "nå…

Mødeplanlæggere

Modulet til mødeplanlæggere er udviklet i samarbejde med professionelle brugere og indeholder alt hv…

Indkøbsansvarlige

Takket være meget præcise og komplette data om indkøb og forbrug kan du nu håndtere møder med samme …

Leverandører

Som leverandør får du først og fremmest mulighed for distribution uden provisioner, gebyrer eller an…